Auntifurt usi spate
Auntifurt usi spate
  Auntifurt usi spate
  Auntifurt usi spate

  Antifurt usi spate laterale autoutilitare dubite 3,5 To Kogel

  101046
  Stoc depozit
  215,00 lei
  cu TVA Livrare in 1-3 zile

  Antifurt Kogel usi spate sau lateral dubita 3,5 To,        

  pentru autoutilitare dubite camionete 3,5 To,       

  antifurt usa spate,   

  extrem de eficient, practic si sigur,    

  conceput pentru a rezista în timp, folosind materiale de calitate premium si sisteme de protectie a intruziunilor.    

  Antifurtul contine kitul de montaj.   

  Antifurt usi spate vagon antifurt usi remorca antifurt usi semiremorca hotoaica antiefractie vagon dispozitiv blocare usi container antifurt usi spate duba 3,5 TO antifurt usi

  laterale duba camioneta 3,5 tone antifurt usi laterale spate autoutilitare sistem antifurt,    

  Descriere

  Antifurt motorina antifurt rezervor motorina antifurt carburant.

  Dispozitive de blocare pentru asigurarea de marfa pe timpul transportului cu semiremorci, container de transport marfa și alte remorci specializate.

   Oferta Miltech include cateva modele de incuietori de securitate pe care le oferim clientilor nostri cu posibilitatea de a alege  in functie de nevoile și preferintele lor. 

   

  Aceste dispozitive de siguranta dedicate companiilor de transport, expeditie si de logistica va pot proteja în mod eficient de problemele inutile cu furtul de carburant,  furtul de marfa sau intruziunea ilegala, castigand asfel credibilitatea clientilor si un sentiment nepretuit al securitatii marfurilor transportate la timp. 

  Asigurarea este foarte importanta, dar uneori, procedurile de despagubire ale asiguratorilor sunt greoaie  în cazul in care este vorba de furt sau deteriorare a încarcaturii. In plus, cresterea recenta a tranzitului de imigranti ilegali, care încearca adesea sa tranziteze Europa utilizand autocamionele pot crea neplaceri si penalitati financiare pentru transportatorii care vor fi gasiti cu pasageri clandestini, fapt ce poate duce la costuri financiare mari, sa nu mai vorbim de problemele cu partea administrativa a controalelor de frontiera din Europa si țarile din Asia. 
  Antifurt usi spate vagon antifurt usi remorca antifurt usi semiremorca hotoaica antiefractie vagon dispozitiv blocare usi container antifurt usi spate vagon antifurt usi containere

   

   

   

  Detalii ale produsului

  Reviews (0)

  No reviews

  S-ar putea sa-ti placa

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

  Produs adăugat la lista de dorințe
  Produs adăugat pentru comparare.

  Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.