LEGISLATIE

Contract de Vanzare Cumparare si de Garantie.

Societatea comerciala care administreaza site-ul  prezentat , este S.C. MILTECH SERV SRL. , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/215/1999 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO7877985 cu sediul in Loc. Ciucea Jud. Cluj

Folosirea acestui site ( magazine online) implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru o mai buna colaborare si pentru evitarea oricaror neintelegeri recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. MILTECH SERV  SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.Intregul continut al site-ului  imagini, texte, poze, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. MILTECH SERV SRL. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Preturile afisate includ T.V.A. (19%), dar nu includ cheltuielile pentru livrare. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare.
Livrarea produselor  se  face oriunde in Romania. S.C. MILTECH SERV S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.S.C. MILTECH SERV S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. MILTECH SERV S.R.L. care includ impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. Deasemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediu sunteti  rugati sa efectuati verificarea si probarea  la primirea produselor in prezenta reprezentantului deci acesta nu poate fi considerata comert la distanta si ca urmare nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 14 zile calendaristice.
Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. S.C. MILTECH SERV SRL. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. MILTECH SERV SRL.  Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. MILTECH SERV SRL.Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. MILTECH SERV SRL. nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea informatiilor de pe site de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.  Societatea S.C. MILTECH SERV SRL. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C. MILTECH SERV SRL. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. S.C. MILTECH SERV S.R.L. nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste, informatia, continutul, imaginile, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. MILTECH SERV S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).S.C. MILTECH SERV S.R.L. si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri).  S.C. MILTECH SERV S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

S.C. MILTECH SERV SRL. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor  care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul pieseautocamioane.ro Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.Clientul  beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi@miltech.ro  Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile  sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, Judecatoria HUEDIN Jud. CLUJ.  Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.
Garantia se solutioneaza la sediul S.C. MILTECH SERV S.R.L. prezentat in pagina de contact  prin repararea, inlocuirea sau rambursarea platii produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect , impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala, instrunctiunilor de folosire sau a certificatului de garantie, dupa caz si notificare in scris a defectului observat, documente justicative de montare, instalare a produselor in service autorizat ( deviz, factura, chitanta) . In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect ( 50RON / ora ).Nu se acorda garantie becurilor, ledurilor, neoanelor decat partilor electronice  care dispun de buna lor functionare a acestora. Produsele pot fi testate de catre S.C.MILTECH SERV S.R.L. in vederea expedierii la distanta evitand in acest fel defectele eventuale de fabricatie.
Nu vor fi testate urmatoarele categorii de produse: Baterii, acumulatori, montaje si kituri care presupun timp indelungat de testare sau a celor cu regim special de montare in service autorizat.

In cazul aparitiei unor probleme datorate transportului, probleme cu plata online sau ramburs ori dorintei clientului de a refuza comanda, toti utilizatorii magazinlui online au la dispozitie adresa de mail: shop@miltech.ro pentru reclamatii, sugestii sau rezolvarea amiabila a oricarei probleme aparute.

Pentru medierea oricarei dispute referitoare la comertul la distanta aveti la dispozitie adresa de email mediere@miltech.ro Timpul de raspuns este de 24 ore.

Societatea Sc Miltech Serv Srl proprietara www.pieseautocamioane.ro si a magazinelor de vanzare cu amanuntul din Floresti Jud Cluj, Arad Jud Arad, Cainenii Mari Jud Valcea si Ciucea Jud Cluj comercializeaza produsele si serviciile sale doar pe teritoriu ROMANIEI.

Preturile din magazinul online pot fi diferite de preturile de vanzare din magazinele de vanzare cu amanuntul ( offline ).

Preturile produselor din "OFERTE SPECIALE" sunt valabile doar pentru produsele achizitionate aici, pe magazinul online. Aceste preturi nu se regasesc in magazinele noastre fizice din diverse locatii decat in anumite situatii si conditii contractuale.

Acest lucru se datoreaza promotiilor constante oferite de MILTECH SERV S.R.L.

Orice problema legata de drepturile de autor poate fi raportata la adresa de mail drepturiautor@miltech.ro

SC Miltech Serv SRL nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul S.C. MILTECH SERV S.R.L. , nu constituie acceptarea ferma a comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Site-ul www.pieseautocamioane.ro  utilizeaza Google Analytics pentru publicitatea online.  Legea nr. 363/2007, privind modificarea unor acte normative privind protectia consumatorilor
  Legea nr. 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora
  Legea 365/2002: Legea comertului electronic
  Ordonanta Guvernului nr. 21 din 08/21/1992 protectia consumatorilor
  Ordonanta Guvernului 130/2002 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea  contractelor la distanta

  Legea 51/2003 modificata
  Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Legea nr Legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje


Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.