Cât de important este că fiecare traseu al tău să fie ghidat de GPS?

Traseele pe care le urmezi de ani buni cu camionul ți se par acum atât de banale. Însă, dacă te întorci puțin în timp, nu-i așa că la început ți s-au părut extrem de greu de urmat și ținut minte? Dacă pe atunci camionul tău nu dispunea de GPS, lucrurile au fost cu atât mai dificile.

Acum sfera tehnologiei ne permite să străbatem lumea dintr-un colț în altul prin intermediul unul GPS – iată și un avantaj cu care aceste dispozitive vin la pachet. Viață de camionagiu nu este una simplă, mai ales atunci când nu ai un traseu constant, iar rutele tale sunt de cele mai multe ori în comunitate și nu în țară.

GPS-ul – cel care te duce mereu la destinație!

Orice teamă cum că ai putea încurcă traseul dispare atunci când camionul tău dispune de GPS. În funcție de tehnologia pe care o înglobează, un GPS te va duce cu siguranță la destinația aleasă de ține – fie într-un timp mai scurt sau unul mai lung, depinde de hărțile de care dispune.

Știai că GPS-ul a stopat într-o mare măsură cerințele de angajare a firmelor de pretutindeni ce vizau și experianta în acest domeniu? Chiar și dintre cei mai neexperimentați șoferi, dacă putem spune așa, pot pleca fără nicio grijă pe comunitate atât timp cât camionul lor dispune de GPS.

Să detaliem puțin subiectul hărților instalate și preinstalate pe GPS

Am spus mai sus că timpul în care tu ajungi la destinație este direct proporțional cu hărțile de care GPS-ul tău dispune, respectiv de diversitatea lor. Cu cât acesta dispune de mai multe hărți, actualizate constant, cu atât mai mult scade timpul pe care tu îl vei petrece pe traseu aiurea.

De ce? Ei bine, în cazul în care te ghidezi după o harta neactualizata, veche, riști să te confrunți cu trasee mai puțîn prietenoase precum: drumuri închise despre care tu nu știai, drumuri în reparații ce îți impun să schimbi traseul neapărat, porțiuni de traseu extrem de anevoioase și multe altele.

De unde faci rost de hărți? Ei bine, unele GPS-uri au deja hărți preinstalate. Bineînțeles, există și GPS-uri ce nu dispun de nicio harta, deci îți revine sarcina de a le descarcă. GPS-urile disponibile în cadrul magazinului nostru îți permit să actualizezi hărțile extrem de rapid, dar și să descarci altele noi. Le găsești pe toate aici.

Opțiunea TMC a GPS-ului – ai mare nevoie de ea!

Noi îți recomandăm să îți dotezi GPS-ul cu acest opțiune pentru a scapă de frustrări în trafic. Ea îți poate furniza informații în timp real despre starea drumurilor pe care urmează să le străbați până a ajunge la destinație.

În acest fel, ești informat din timp dacă pe traseul pe care GPS-ul l-a ales că fiind cel mai optim s-au înregistrat accidente, deci se circulă greu, sau dacă, pe timp de iarnă, anumite porțiuni de drum nu au fost încă curățate.

Totodată, în caz de polei sau alte impedimente, tot opțiunea TMC te va pune în tema cu tot ceea ce trebuie să știi.

Siguranță traseului pe care îl urmezi trebuie să fie mai presus de orice, așa că nu mai stă pe gânduri – revino în cadrul magazinului nostru și achiziționează toate dispozitivele de care ai nevoie pentru curse plăcute!

Comments (0)

No comments at this moment
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.