• -30,00 lei
Sistem de blocare usile cabina interior pe timpul noptii.

Sistem de blocare usile cabina interior pe timpul noptii.

9408
Stoc depozit
75,00 lei 105,00 lei -30,00 lei
cu TVA Livrare in 1-3 zile
Incuietori interne suplimentare pentru cabina camion -Scania S 2016, sistem antifurt, antiefractie. Pentru un plus de securitate si siguranta în timpul noptii, sau in timpul perioadelor de repaus. Recomandare: nu folositi în timpul condusului. Setul contine doua piese personalizate, pentru usa stânga si dreapta. dispozitiv inchidere usa usi interior cabina blocare usi cabina interior.

Descriere

Antifurt motorina antifurt rezervor motorina antifurt carburant.

Dispozitive de blocare pentru asigurarea de marfa pe timpul transportului cu semiremorci, container de transport marfa și alte remorci specializate.

 Oferta Miltech include cateva modele de incuietori de securitate pe care le oferim clientilor nostri cu posibilitatea de a alege  in functie de nevoile și preferintele lor. 

 
Aceste dispozitive de siguranta dedicate companiilor de transport, expeditie si de logistica va pot proteja în mod eficient de problemele inutile cu furtul de carburant,  furtul de marfa sau intruziunea ilegala, castigand asfel credibilitatea clientilor si un sentiment nepretuit al securitatii marfurilor transportate la timp. 

Asigurarea este foarte importanta, dar uneori, procedurile de despagubire ale asiguratorilor sunt greoaie  în cazul in care este vorba de furt sau deteriorare a încarcaturii. In plus, cresterea recenta a tranzitului de imigranti ilegali, care încearca adesea sa tranziteze Europa utilizand autocamionele pot crea neplaceri si penalitati financiare pentru transportatorii care vor fi gasiti cu pasageri clandestini, fapt ce poate duce la costuri financiare mari, sa nu mai vorbim de problemele cu partea administrativa a controalelor de frontiera din Europa si țarile din Asia.

Detalii ale produsului

Reviews (0)

No reviews
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.