Bujie Siroco

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation="appear"]

Bujie Siroco

Te-ai saturat sa stai cu emotii atunci cand temperatura de afara este foarte scazuta si sa te gandesti daca motorul tau va mai porni? Ei bine, folosirea unei bujii incadescente poate fi cea mai buna alegere pe care o vei face.

Avand in vedere ca aprinderea amestecului de aer si combustibil a unui motor diesel necesita temperaturi mari in cilindru, atunci cand temperatura este una scazuta lucrurile se complica. Cu toate acestea, o bujie incadescenta reuseste sa ajunga la temperaturi foarte ridicate, intr-o scurta perioada de timp, astfel incat sa faciliteze pornirea motorului. Tinand cont de acest aspect, iti punem la dispozitie aceste bujii incadescente, cu rol de incalzire auxiliara.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Bujie Siroco

Bujie siroco

Cod produs: 1637
140,00 lei
Bujie Incandescenta siroco,   Incalzire auxiliara BERU GH931.   Inlocuit de:0102133402.  Tensiune:20V.   Curent electric:10A Deschidere:19MM,   Dimensiune filet:M24X1.5,   Lungime totala(MM):69mm,   Adancime montaj:42,5mm,  
Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.